Showbiz

“Nuk e doja veten”, Jennifer Lopez shkoi në terapi për të zbuluar vlerat e saj

“Nuk e doja veten”, Jennifer Lopez shkoi në terapi për të zbuluar vlerat e saj
 

Jennifer Lopez tregoi se i është dashur të shkonte në terapi për të zbuluar vlerat e saj dhe për të mësuar ta dojë veten.

“Më kujtohet kur isha në terapi, në fund të 30-ave dhe po flitej shumë për të dashur veten. Unë mendoja se e doja veten, por nga ana tjetër, po bëja disa gjëra në marrëdhëniet e mia personale që nuk dëshmonin se e doja veten.”, tha Lopez në episodin e “Coach Conversation”, përcjell a2 news.