Showbiz

Princi Williams krenar me gjyshërit që morën vaksinën anti-Covid

Princi Williams krenar me gjyshërit që morën vaksinën anti-Covid
 

Princi Williams është krenar për shembullin që kanë dhënë gjyshërit e tij për qytetarët e Britanisë.

Ai së fundi ka folur për punën e punëtorëve shëndetësorë dhe vullnetarëve në gjithë Britaninë përmes një video derisa ka lavdëruar mbretëreshën Elizabeth dhe princin Philip që kanë marrë vaksinën anti-Covid.