Showbiz

Princi Harry është thellë i lënduar pas ‘braktisjes’ së familjes mbretërore

Princi Harry është thellë i lënduar pas ‘braktisjes’ së familjes mbretërore
 

Princi Harry është thellë i lënduar pas përçarjes që ka pasur vitin e kaluar më familjen mbretërore.

Kështu ka thënë një mik i afërt i tij, sipas të cilit, viti i kaluar ishte i dhimbshëm për Harryn pasi ai dhe bashkëshortja e tij Meghan Markle kishin lënë mbrapa familjen e Harryt për të nisur një jetë të re në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.