Showbiz

“Cherry” filmi i ri i vëllezërve regjisorë Anthony dhe Joseph Russo

“Cherry” filmi i ri i vëllezërve regjisorë Anthony dhe Joseph Russo
Foto: AP/Associated Press
 

Vëllezërit regjisorë, Anthony dhe Joseph Russo, i kanë ndarë me fansat pamjet e para të filmit të tyre të ri, “Cherry”.

Filmi i ardhshëm, i bazuar në librin e vitit 2018 me të njëjtin titull, e sjell në rolin protagonist aktorin Tom Holland, i cili e portretizon një punëtor shëndetësor i cili rikthehet nga lufta në Irak, me çrregullimin “PTSD” dhe lufton me varësinë nga opiumi.