Showbiz

Young Thug dhe Zara Lasson publikojnë “Talk about love”

Foto: Billboard
 

Young Thug dhe Zara Larsson kanë publikuar bashkëpunimin “Talk about love”.

Kënga tregon edhe albumin e radhës të Zarës, “Poster Girl” i cili do të publikohet më 5 mars, shkruan FemaleFirst.