Showbiz

Steven Spielberg është kërcënuar me jetë nga një grua

Steven Spielberg është kërcënuar me jetë nga një grua
 

Filmbërësi i njohur hollywoodian, Steven Spielberg, ka siguruar urdhër ndalesë ndaj një gruaje e cila i ka dërguar kërcënime me vdekje.

Regjisori i filmit “E.T.” ka ndërmarrë masa gjyqësore ndaj Sara Charit, e cila besohet se e ka shqetësuar atë për muaj të tërë, madje në një moment edhe e ka kërcënuar se do ta vras. Kështu Spielberg ka filluar të ketë frikë për sigurinë e personale, të bashkëshortes Kate Capshaë dhe mbarë familjes.