Showbiz

Argjentina Ramosaj sjell këngën e re “Who Am I”

Argjentina Ramosaj sjell këngën e re “Who Am I”
 

Këngëtarja Argjentina Ramosaj e ka publikuar projektin e tretë muzikor për vitin 2020. Derisa dy këngët e para ishin bashkëpunime, kësaj radhe ylli i njohur i muzikës në vend ka vendosur ta sjell një projekt solo, me titull “Who Am I”.

Kënga vjen në gjuhën angleze, pa videoklip dhe me një interpretim të ndjeshëm të Argjentinës, që e vë në fokus vokalin e saj unik.