Showbiz

Regina King debuton si regjisore me filmin “One Night in Miami”

Regina King debuton si regjisore me filmin “One Night in Miami”
 

Regina King është larguar nga vendi i saj i zakonshëm si aktore, dhe është pozicionuar prapa kamerave duke e shënuar debutimin e saj regjisorial me filmin e ri, “One Night in Miami”.

Ky projekt kinematografik i cili flet për takimin e katër ikonave, Cassius Clay i portretizuar nga Eli Goree, Malcolm X i sjell në ekran nga Kingsley Ben-Adir, Sam Cooke i luajtur nga aktori Leslie Odom Jr. dhe Jim Brown i sjell në film nga Aldis Hodge, është lavdëruar nga kritikët e filmave në festival.