Showbiz

Ed Sheeran i dhuron 10,000 funte spitalit ku ishte trajtuar gjyshja e tij

Ed Sheeran i dhuron 10,000 funte spitalit ku ishte trajtuar gjyshja e tij

Ed Sheeran i ka dhuruar 10,000 funte spitalit në të cilin ishte trajtuar gjyshja e tij në javët e fundit të jetës.

Paratë do të shpenzohen për krijimin e një kopshti në spital, instrumente muzikore që do të përdoren nga pacientët me probleme mendore dhe ata me nevoja të veçanta.