Showbiz

Dokumentari “Tiger King” akuzohet për keqtrajtim të kafshëve

Dokumentari “Tiger King” akuzohet për keqtrajtim të kafshëve

Jeff Lowe, që është shfaqur në “Tiger King” dhe e kishte pushtuar kopshtin zoologjik me hitin e Netflixit, është akuzuar nga Qeveria amerikane për keqtrajtim të kafshëve.

Departamenti i Drejtësisë e ka akuzuar Lowein dhe bashkëshorten e tij Laurenin, duke pretenduar “se ka pasur trajtim jonjerëzor dhe mbajtje të papërshtatshme” ndaj tigrave dhe luanëve. Lowe nuk ka komentuar, por rishtas e ka akuzuar Qeverinë që ka bërë “akuza të rreme” kundër tij.