Showbiz

Leona Lewis dëshiron ta adoptojë një fëmijë

 

Ylli i hitit “One More Sleep”, Leona Lewis, e ka pranuar se ajo dhe bashkëshorti i saj, Dennis Jauch, me të cilin është martuar në korrik të vitit 2019, mezi presin të bëhen prindër por ende janë duke i shqyrtuar mundësitë e tyre. Por, këngëtarja e pranon se dëshiron ta adoptojë një fëmijë, për shkak të eksperiencës personale të nënës së saj e cila ishte jetime.

“Unë dua të kem fëmijë, por Dennis dhe unë po ashtu kemi biseduar rreth adoptimit të një fëmije. Nëna ime është rritur në jetimore. Askush nuk e kishte adoptuar atë kur ishte e vogël, prandaj do të dëshiroja t’ia ofroja këtë mundësi një fëmije tjetër. Ende jemi duke i shqyrtuar mundësitë tona. Por nëse ky vendim do të varej tërësisht nga bashkëshorti im, ne tashmë do të ishim prindër”, citohet të ketë thënë Lewis për revistën “Stella”.