Showbiz

Kanye West synon sërish Shtëpinë e Bardhë – më 2024

 

Reperi, producenti dhe disenjatori i veshjeve, Kanye West, ka qenë kandidat për zgjedhjet presidenciale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vetëm 12 shtete dhe ka fituar më pak se 60.000 vota.

Megjithëkëtë, ai ka bërë të ditur se do të kandidojë përsëri për president në vitin 2024, pasi ka humbur garën e këtij viti.