Showbiz

Rihanna, ylli i parë që i vesh këpucët me gishta

Rihanna, ylli i parë që i vesh këpucët me gishta

Rihanna është e para nga yjet e muzikës që ka ‘guxuar’ të veshë këpucët e veçanta në formën e gishtave të këmbës. Këngëtares se famshme, e cila shquhet për ndjekjen e modës e sidomos të asaj innovative, nuk i kanë shpëtuar pa u vënë re këpucët e Balenciaga ‘Toe Sock’.

Këto këpucë që janë të prodhuar nga Balenciaga të frymëzuara dhe në bashkëpunim me prodhuesin italian të këpucëve Vibram, ngjajnë me dorashkat e dimrit. Një prodhim ky krejt i veçantë pasi maja e këpucës është e ndarë në 5 gishta, çka mundëson një ecje më të rehatshme.