Showbiz

Ian McKellen nderohet me çmimin e shtatë “Olivier” për arritje në teatër

 

Ian McKellen është nderuar me çmimin e shtatë “Olivier Awards” në ceremoninë e përvjetshme të Mbretërisë së Bashkuar, që vlerëson të arriturat e mëdha në teatër.

Aktori veteran i skenës dhe ekranit është shpërblyer për paraqitjen e tij të vlerësuar lart nga kritika gjatë 80 vjetëve të karrierës më 2019, gjatë së cilës ai është paraqitur me role në më se 80 teatro kudo në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka mbledhur miliona funte për shoqatat bamirëse lokale.