Showbiz

Hilary Duff është shtatzënë, po pret fëmijën e dytë me Koman

Hilary Duff është shtatzënë, po pret fëmijën e dytë me Koman

Hilary Duff dhe Matthew Koma, po presin edhe një fëmijë.

Duff, aktorja e njohur amerikane, është nënë e vajzës Banks Violet që e ka me Koman, ndërkaq, është nënë edhe e 8-vjeçarit Luca Cruz nga martesa e kaluar me Mike Comrie.