Showbiz

“Emily in Paris”, një përmbledhje klishesh

 

Krijuesi i hitit të Netflixit, “Emily in Paris” e ka mbrojtur të premten serialin, pas një sërë kritikash se pamjet e shpërfaqura aty të qytetit janë të idealizuara dhe klishe.

Skenaristi dhe producenti ekzekutiv, amerikani Darren Star, ka thënë se “nuk ndihet keq se e shpërfaqi Parisin nëpërmjet thjerrëzave përplot glamur”.