Showbiz

Franshiza “Fast & Furios” drejt fundit

Franshiza “Fast & Furios” drejt fundit

Franshiza e kahershme e filmit “Fast & Furious” do të marrë fund, pas edhe dy filmave të tjerë.

Justin Lin do të jetë regjisor i filmave që do të jenë të 10-tit dhe të 11-tit me radhë, kanë raportuar revistat “Deadline” dhe “Variety”.