Showbiz

Taraji P. Henson i ka dhënë fund fejesës

Taraji P. Henson i ka dhënë fund fejesës
Foto: Shutterstock
 

Ylli i serisë “Empire” Taraji P. Henson, e ka konfirmuar lajmin se ajo dhe i fejuari i saj Kelvin Hayden kanë vendosur të ndahen, por aktorja ende shpreson që ta gjejë dashurinë e jetës.

“Ende nuk ka folur publikisht për lidhjen time, por fatkeqësisht ajo nuk funksionoi. Unë provova gjithçka, madje edhe terapitë me psikolog, por nëse te dyja palët nuk janë në të njëjtin mendim dhe nuk e japim maksimumin nga vetja për ta bërë një lidhje të funksionojë, atëherë e vëren se nuk është e drejtë që barrën për funksionimin e një lidhjeje ta ketë vetëm njëri partner. Lumturia ime nuk është përgjegjësi e tija dhe anasjelltas. Fillimisht ne duhet të mësojmë si ta bëjmë veten të lumtur, e pastaj njëri-tjetrin. Prandaj, kur një person e bartë tërë barrën e lidhjes, atëherë është e sigurt që ajo lidhje nuk do të funksionojë. Partnerët duhet t’i gjenden afër njëri-tjetrit, por kjo nuk do të thotë se duhet ta lësh veten anash. T’i duhet të mendosh për mirëqenien tënde gjithmonë”, citohet të ketë thënë aktorja në një intervistë të fundit.