Showbiz

Familjet mbretërore edhe influencuese të modës

Familjet mbretërore edhe influencuese të modës

Familjet mbretërore janë influencuese në rrjetet sociale edhe për sa i perket veshjeve.

Mbi 10 milion ndjekës, princi i Dubai Hamdan Al Maktum (Fazza) është ndër më të ndjekur në botë, por veçanërisht më i dashur falë numrit të panumërt të pëlqimeve, aksioneve dhe komenteve.