Showbiz

“Star Trek” udhëton në të ardhmen për të reflektuar tek e sotmja

“Star Trek” udhëton në të ardhmen për të reflektuar tek e sotmja

Sezoni i tretë i "Star Trek: Discovery" e gjen Commander Burnham (Sonequa Martin-Green) dhe disa nga anëtarët e ekipit të saj, duke dalë nga një vrimë, 930 vjet në të ardhmen, në vitin 3188.

Në shumë mënyra duket sikur viti 2020, por me një botë më të ndarë sesa të bashkuar, transmeton KOHA.