Showbiz

Johnny Depp i entuziazmoi fansat në Cyrih

 

Ylli hollywoodian Johnny Depp parakaloi mbi qilimin e gjelbër të shtruar në kuadër të festivalit të filmit në Cyrih, ku e prezantoi dokumentarin e tij të ri që flet për jetën e muzikantit irlandez, Shane MacGowan.

Depp, i cili është mik i mirë me MacGowanin për më shumë se 30 vjet, tha se ka dashur ta realizojë dokumentarin “Crock of Gold: A Few Rounds With Shane MacGowan” për ta festuar jetën dhe karrierën e një burri të ndërlikuar, të cilin e konsideron të jetë një prej poetëve më të mirë në botë.