Showbiz

Gael García Bernal, pjesë e filmit të ardhshëm të M. Night Shyamalan

Gael García Bernal, pjesë e filmit të ardhshëm të M. Night Shyamalan

Aktori i njohur meksikan, Gael García Bernal, do t’i bashkohet kastës së përbërë nga aktorët, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff dhe Vicky Krieps, në filmin e ardhshëm triler të studios “Universal”.

Skenarin dhe regjinë e këtij projekti do ta bëjë filmbërësi i famshëm, M. Night Shyamalan, i cili po ashtu shërben në rolin e producentit të filmit, transmeton Koha.