Showbiz

“Jashtëtokësorja” Alicia Keys

“Jashtëtokësorja” Alicia Keys

Në gusht të vitit 2002, Alicia Keys ishte shumë e sëmurë nga gripi. Ishte gati koha për të marrë pjesë për herë të parë në ceremoninë e çmimeve “Grammy”.

Atë natë, ajo ishte e nominuar për gjashtë çmime, përfshirë edhe për këngën e vitit me këngën “Fallin’” dhe kishte për të performuar disa hite përkrah valltarit të flamengos, Joaquin Cortes, transmeton KOHA.