Showbiz

Xhirimi i “Jurassic World: Dominion”, me testime tre herë në javë për tërë ekipin

Xhirimi i “Jurassic World: Dominion”, me testime tre herë në javë për tërë ekipin
 

Shefat e “Jurassic World: Dominion” kanë porositur 18,000 teste të koronavirusit në mënyrë që të vazhdohet me xhirimin, dhe anëtarët e ekipit testohen tre herë në javë.

Puna në këtë film të njohur vazhdoi në Londër muajin e kaluar, me protokolle të rrepta sigurie. Anëtarët e ekipit dhe aktorët, ku përfshihen mes tjerësh edhe Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Laura Dern dhe Jeff Goldblum, testohen për koronavirus të hënën, të mërkurën dhe të premten. Në total, ku përfshihen edhe 150 vende për të dezinfektuar duart, dezinfektimin e setit të xhirimit çdo ditë, dhe qiramarrjen e tërë hotelit, në koston e produksionit janë shtuar afro 9 milionë dollarë, shkruan Female First.