Showbiz

Ed Sheeran shkëputet nga muzika, në pritje të bëhet baba

Ed Sheeran shkëputet nga muzika, në pritje të bëhet baba

Ed Sheeran dhe partnerja e tij Cherry Seaborn janë në pritje të fëmijës së tyre të parë.

Këngëtari, 29 vjeç dhe Cherry, 27 vjeç, të cilët u takuan për herë të parë në shkollë, thuhet se i ndajnë vetëm pak javë nga të qenët prindër, pasi e mbajtën shtatzëninë sekret gjatë izolimit të COVID-19, shkruan IconStyle të mërkurën.