Showbiz

Autorët e ‘The Sopranos’ dhe ‘Goodfellas’ bashkohen për një serial të ri për mafian

Autorët e ‘The Sopranos’ dhe ‘Goodfellas’ bashkohen për një serial të ri për mafian

Një serial i ri dramatik për mafian përfshin një bashkëpunim mes producentit të “The Sopranos”, Terence Winter dhe skenaristit të “Goodfellas”, Nicholas Pileggi.

Është konfirmuar që do të vijojë puna për projektin, i cili është bazuar në kronologjinë e Pileggi-t, për sa i përket krimit të organizuar në SHBA.