Showbiz

Kida dhe Mozziku sjellin edhe një bashkëpunim

Një tjetër bashkëpunim kanë sjellë Kida dhe Mozziku.

Kënga e re është titulluar “Kërkun”, dhe është lansuar në versionin audio.