Showbiz

"Future Nostalgia" bëhet albumi më i shkarkuar i vitit në Spotify

Dua Lipa e shënon suksesin e radhës. Këngëtarja me prejardhje kosovare me albumin e saj dytë muzikor, "Future Nostalgia", ka arritur ta kap shifrën e 2 miliardë shkarkimeve online në platformën Spotify.

Kështu ajo u bë këngëtarja me albumin më të shkarkuar për vitin 2020, dhe me të drejtë e ka fituar nofkën "princesha e muzikës pop".