Showbiz

Lily Allen po e feston përvjetorin e parë e të qenit esëll

Lily Allen po e feston përvjetorin e parë e të qenit esëll

Këngëtarja e njohur britanike, Lily Allen, e cila ka folur hapur për konsumimin e tepruar të alkoolit dhe drogave, gjatë periudhave të vështira në jetën e saj, e ka bërë të ditur lajmin se këtë po e shënon një përvjetor të rëndësishëm për të, që është një vjet prej se ajo është esëll.

Ylli i hitit “Smile” po ashtu i ishte referuar betejës së saj me varësinë në librin autobiografik të vitit 2018, “My Thoughts Exactly”.