Showbiz

Jennifer Hudson shkëlqen si Aretha Franklin në filmin “Respect”

 

Është lansuar traileri i parë i filmit të ardhshëm biografik për ikonën e muzikës Aretha Franklin, me titull “Respect”.

Në këtë projekt aktorja dhe këngëtarja e njohur amerikane, Jennifer Hudson, vjen në rolin e mbretëreshës së ndjerë të muzikës ‘soul’. Regjinë e filmit e ka bërë Liesl Tommy, ndërsa skenari është shkruar nga, Tracey Scott Wilson.