Showbiz

“Netflix”-i paralajmëron sezonin e gjashtë të “The Crown”

“Netflix”-i paralajmëron sezonin e gjashtë të “The Crown”

Gjiganti “Netflix” ka vendosur që ta nisë prodhimin e sezonit të gjashtë të serialit të famshëm “The Crown”, që shtjellon jetën e mbretëreshës britanike Elizabeth dhe familjes mbretërore. Fillimisht ishte menduar që seriali të përmbyllet me 5 sezone, por adhuruesit e tij kanë kërkuar vazhdimin.

Krejt kjo nga droja se në projekt nuk do të përfshiheshin problemet bashkëshortore përbrenda monarkisë, një anë kjo e jetës së familjes mbretërore që intrigon shikueshmërinë më së shumti.