Showbiz

Demi Lovato ka qarë më shumë gjatë karantinës

Demi Lovato ka qarë më shumë gjatë karantinës
 

Këngëtarja 27-vjeçare, Demi Lovato, ka deklaruar se dikur e kishte të vështirë t’i shprehte emocionet përmes lotëve, por për shkak të karantinës se imponuar nga pandemia e koronavirusit, Lovato e ka lejuar veten ta ndiejë tërësisht dhimbjen e shkaktuar nga problemet e kaluara në jetën e saj, dhe tani di si të jetë më hapur karshi ndjenjave të saj.

“Para karantinës, unë e kisha të vështirë të qaja. Kur isha vetëm 16-vjeçare, në kokën time e kisha programuar mendimin që do të qaja vetëm nëse njerëzit më paguanin. Por gjatë kohës së vetizolimit kam punuar shumë me veten, duke ia lejuar vetes ta ndiej dhimbjen e humbjeve që i kam pësuar në jetë, apo traumave që i kam përjetuar. Mendoj që aftësia ime për të qenë më e hapur dhe e cenueshme emocionalisht, dhe për të qenë më intime me njerëzit e tjerë është rritur dukshëm,” citohet të ketë thënë këngëtarja në një intervistë të fundit për revistën “Bustle”.