Showbiz

Skerdi dhe Samanta vijnë në bashkëpunim me këngën “NKN”

Skerdi dhe Samanta vijnë në bashkëpunim me këngën “NKN”
 

Vazhdojnë bashkëpunimet mes këngëtarëve në skenën e muzikës shqiptare.

I radhës është bashkëpunimi mes dy këngëtarëve nga Shqipëria, Skerdi dhe Samanta Karavella, të cilët e kanë lansuar këngën e re me titull “Nuk ka më ndjenja”.