Showbiz

Një marrëveshje e re e rikthen muzikën nga epoka e artë e filmit në Itali

Një marrëveshje e re e rikthen muzikën nga epoka e artë e filmit në Itali

Kolonat zanore nga epoka e artë e kinematografisë italiane, vihen në dispozicionin e gjeneratave të reja të adhuruesve të filmit dhe muzikës, falë një marrëveshjeje të re ndërmjet studiove “Universal Music Group” dhe “Sugar”, që është studioja kryesore e pavarur në Itali.

Më shumë se 2 mijë kolona zanore historike nga filma të tillë si ata të Federico Fellinit, “La Dolce Vita” dhe “Amarcord” dhe filmi i Luchino Viscontes, “Il Gattopardo”, përfshirë edhe këngë të realizuara nga kompozitorë të famshëm siç është, do të rivendosen në dispozicionin e publikut dhe do të shpërndahen përmes kompanisë incizuese, “Decca Records”, transmeton Koha.