Showbiz

Depp dyshon për donacionet e Heardit

Depp dyshon për donacionet e Heardit

Aktori Johnny Deep ka bërë kërkesë në gjykatë për të parë komunikimet e ish-bashkëshortes Amber Heard që mund t’i ketë pasur me një numër të organizatave bamirëse.

Ylli i trilogjisë “Piratët e Karaibeve” ka kërkuar të gjitha dokumentet që ish-bashkëshortja mund t’i ketë pasur me organizatat “American Civil Liberties Union” dhe “Children’s Hospital” në Long Angeles, në lidhje me donacionet që ka bërë ajo pas shkurorëzimit nga aktori në vitin 2017, raporton KOHA.