Showbiz

Joe Exotic thotë se po keqtrajtohet në burg

Joe Exotic thotë se po keqtrajtohet në burg

Ylli i programit televiziv “Tiger King” është duke shërbyer 22 vite në burg pasi që ishte shpallur fajtor për komplotin për të vrarë kundërshtaren e tij Carole Baskin, dhe i ka bërë lutje presidentit Trump që të lirohet nga burgu, duke thënë se po keqtrajtohet.

Në një letër të dërguar emisionit 'Josh Belcher Uncharted', pronari i kopshtit ekzotik zoologjik kishte shkruar “Të shpresojmë që Presidenti Trump do të bëjë gjënë e duhur dhe do të më amniston”.