Showbiz

Butrint Imeri lansoi versionet akustike të hiteve të tij

Foto: Butrint Imeri/Instagram
 

Butrint Imeri e ka shfrytëzuar një mënyrë shumë të mirë për të qëndruar afër adhuruesve të tij në këtë periudhë të pandemisë.

Ai i ka lansuar në YouTube disa prej këngëve më të njohura të karrierës së tij në versionin akustik, të cilat tingëllojnë edhe më mirë se këngët origjinale. Ndër to janë hitet: “Ma Cherie”, “Xhanem”, “Hajt Hajt”, “Bella”, “Për një dashuri”, “Bakllava”, “Kush”, “Papa”, “M’ke rrejt”, “Dream Girl”, “Sa gjynah” dhe “Prita”, që është një prej këngëve të tija të para.