Showbiz

Judi Dench mendon se plakja është e tmerrshme

Judi Dench mendon se plakja është e tmerrshme
 

Aktorja 85-vjeçare, Judi Dench, insiston se nuk ka asgjë pozitive te plakja dhe nuk pajtohet me njerëzit të cilët thonë se mosha është qëndrim i një personit të caktuar.

Dench e cila është përfshirë në ballinën e numrit të fundit të revistës “Vogue”, kur u pyet se çfarë i pëlqen më shumë rreth moshës së saj, aktorja tha: “Asgjë. Nuk më pëlqen plakja. Nuk mendoj për të. Njerëzit thonë se mosha është qëndrim i një personi… por unë nuk pajtohet me këtë. Plakja është e tmerrshme.”