Showbiz

“Miss Anglia” heq kurorën dhe vesh uniformën për të ndihmuar në luftën kundër Covid-19

“Miss Anglia” heq kurorën dhe vesh uniformën për të ndihmuar në luftën kundër Covid-19

“Miss Anglia” është rikthyer në Mbretërinë e Bashkuar për të vazhduar punën e saj si mjeke në luftën kundër koronavirusit. Bhasha Mukherjee, që aktualisht mban titullin si “Miss Anglia” ishte bllokuar në Indi, sepse vendi u fut në karantinë për shkak të shpërthimit të Covid-19.

Ajo i kërkoi me lutje qeverisë që ta kthenin në shtëpinë e saj që të punonte përkrah kolegëve në vijën e parë të forntit të luftës me këtë sëmundje të rrezikshme. Mbretëresha e bukurisë, që ishte duke u marrë me punë bamirësie në Indi, u rikthye në Mbretërinë e Bashkuar pak ditë më parë pasi ju ofrua mundësia për t’u nisur drejt shtëpisë së saj.