Showbiz

Dua Lipa performoi nga shtëpia në “The Late Late Show”

Dua Lipa performoi nga shtëpia në “The Late Late Show”

Në kohën kur izolimi dhe distanca sociale janë esenciale për ruajtjen e shëndetit, artistët po gjejnë mënyra të ndryshme për t’i argëtuar fansat e tyre.

Që nga shpërthimi i pandemisë Covid-19, të gjitha organizimet, koncertet e pjesëmarrjet në emisione po mbahen “online”.