Showbiz

“Gjoni Black” me reperen Nexip 9

“Gjoni Black” me reperen Nexip 9

Këtë të diel në emisionin “Gjoni Black” me Meriton Mjekiqin e ftuar është hip-hop artistja e re kosovare Nexip 9.

Rep-artistja ka shpalosur shumë të pathëna rreth raporteve të saj me Melinda Ademin, ka folur po ashtu se përse nuk ka zgjedhur të jetë e menaxhuar nga dikush dhe pse për këtë pjesë kujdeset vetë.