Showbiz

Lady Gagas nuk i pëlqen të jetë beqare

 

Ylli i hitit “Pokerface” e ka pranuar se e ka pasur të vështirë të qëndrojë beqare, pas dështimit të disa lidhjeve serioze që i ka pasur ndër vite përfshirë këtu fejesat me, Christian Carinon dhe Taylor Kinneyn, si dhe romancën e shkurtër me inxhinierin e zërit, Dan Horton, transmeton Koha.

Pop këngëtarja po ashtu thotë se ka pasur problem të adaptohet me statusin e saj të ri.