Showbiz

Tringa Shala, balerina moderne

 

Si 18-vjeçare, pejania Tringa Shala paketoi valixhen bashkë me ëndrrën e saj më të madhe. Të bëhet balerinë. Të bëhet ajo çfarë do dhe jo çfarë i thonë të tjerët.

Balerina tashmë 21-vjeçare, e lindur në qytetin e bukur të Pejës, u nis për në Tiranë për, siç thotë ajo, ajrin që do t'ia përmbushte shpirtin.