Showbiz

Amber Rose bën tatuazh emrat e fëmijëve në fytyrë

Amber Rose bën tatuazh emrat e fëmijëve në fytyrë

Modelja e njohur amerikane, Amber Rose, ka vendosur që ta ketë një kujtim të pashlyeshëm me fëmijët e saj. 

Ylli 36-vjeçar për këtë shkas ka bërë një tatuazh goxha të madh në ballë, në të cilin ka gdhendur emrat “Bash” dhe “Slash” – të dy fëmijëve të saj.