Showbiz

Sekreti i vitalitetit të Mbretëreshës: Shëtitjet e gjata, nuk pi alkool e as duhan

Sekreti i vitalitetit të Mbretëreshës: Shëtitjet e gjata, nuk pi alkool e as duhan

Pavarësisht moshës së saj, Mbretëresha Elizabeth (93), është ende vitale, duke i shtyrë shumë njerëz të pyesin se cili është sekreti i saj për vitalitet dhe jetëgjatësi. Duke pasur parasysh se nëna e mbretëreshës e arriti moshën 101-vjeçare, shumë e lidhin atë me gjenetikën e mirë.

Mbretëresha Elizabeth, përndryshe, i shmang të gjitha shprehitë e dëmshme siç është pirja e duhanit dhe alkoolit, dhe ndër të tjera, ajo nuk ka pushuar së punuari. Ajo ka shumë angazhime dhe nuk ka ndërmend të ndalojë, shkruan KOHA Ditore. Vizitat shtetërore, aksionet humanitare, ceremonitë e ndryshme, të gjitha këto bëjnë që mënyra e jetesës ta mbajë vitale dhe të re.