Showbiz

Zbulohet sa kanë fituar Smith dhe Lawrence me “Bad Boys 3”

Zbulohet sa kanë fituar Smith dhe Lawrence me “Bad Boys 3”
 

Filmi më i ri i franshizës “Bad Boys” pritet të debutojë më 17 janar nëpër kinematë botërore.

Aktorët Will Smith dhe Martin Lawrence përsëri janë bashkuar me rolet kryesore në episodin e tretë të kësaj franshize.