Showbiz

Rokeri Meat Loaf e sulmon Greta Thunbergun dhe pastaj e “shqyejnë” në mediat sociale

Rokeri Meat Loaf e sulmon Greta Thunbergun dhe pastaj e “shqyejnë” në mediat sociale
 

Aktivistja e re si duket ka shumë mbështetje në të gjithë botën, gjë që është veçanërisht e dukshme në rrjetet sociale.

Muzikanti Meat Loaf tha kohët e fundit në një intervistë se ai nuk beson në ndryshimet klimatike dhe me këtë rast iu referua edhe Greta Thunberg, duke thënë se i është "shpëlarë truri" dhe se ajo është e "detyruar" të mendojë kështu.