Showbiz

Chris Brown dhe Lizzo, fitues të mëdhenj në Soul Train Awards 2019

Chris Brown dhe Lizzo, fitues të mëdhenj në Soul Train Awards 2019

Chris Brown dhe Lizzo ishin ndër fituesit më të mëdhenj në 2019 Soul Train Awards në Las Vegas, ditë më parë.

Asnjëri nuk ishin të pranishëm në ceremoninë në Orleans Arena në Las Vegas për shkak të angazhimeve të tjera, por Chris postoi në Instagram për të festuar, pasi e fitoi Song of the Year, Best Collaboration Performance dhe Best Dance Performance për këngën e tij me Drake, No Guidance.