Showbiz

Simons, 16-vjeçari që ka mbi dy milionë përcjellës në Instagram

Simons, 16-vjeçari që ka mbi dy milionë përcjellës në Instagram

Ai është vetëm 16-vjeçar, por tashmë luan për një nga klubet më të mëdha të botës së futbollit dhe ka më tepër se dy milionë përcjellës në rrjetet sociale.

Emri i tij është: Xavi Simons.