Showbiz

Cara Delevingne: Harvey Weinstein më detyroi t’i puthja aktoret e tjera para tij

Cara Delevingne: Harvey Weinstein më detyroi t’i puthja aktoret e tjera para tij

Modelja dhe aktorja Cara Delevingne ka luftuar me depresionin që në vitet e saj të adoleshencës dhe shpesh është përballur me etiketime duke pasur parasysh seksualitetin e saj.

Përveç kësaj, Delevingne kohët e fundit e pranoi se producenti Harvey Weinstein, i cili është akuzuar për përdhunim dhe krime seksuale, i tha asaj që kurrë nuk do të kishte sukses në industrinë e filmit si lezbike.